Intresserad av konst i Dalarna?

Nu ska ni vara riktigt varmt välkomna hit in till bloggen. Äntligen har dagarna börjat bli lite ljusare ute igen och jag längtar verkligen till våren. Det här med konstnärer och konst i Borlänge det är något som har kommit upp i ljuset, vårljuset får man väl verkligen säga, i och med att jag och mina väninnor som träffas regelbundet för att diskutera någon bok som vi har läst, alltmer har kommit att intressera oss för konst. Det började med att en av mina väninnor hade tagit kontakt med Irene Samuelsson Ohlanders, en riktigt duktig konstnär och köpt en tavla. Vi träffas en gång i veckan hemma hos någon av oss, och nu ska jag avslöja en sak för er, kära läsare, att på vår senaste sammankomst så blev det inga diskussioner om den senaste boken som vi hade läst över huvud taget. Vi var helt enkelt för förtrollade över den vackra tavla som hängde på väggen så det blev så att vi diskuterade den istället. 

Nu är vi fyra väninnor så fascinerade över vad vacker konst kan göra för den andliga dimensionen i vår tillvaro. Eller så kan man kanske uttrycka det som så, att vi människor också har ett behov av lite hälsokost för själen. Nu tycker jag att alla som är intresserade av att köpa konst i Ludvika eller i Falun eller däromkring, själv bor jag ju som sagt i Borlänge, skall höra av sig till den här utomordentligt duktiga konstnären. Jag är helt säker på att även ni kan finna någon tavla som skulle passa även er smak, signerad Irene Samuelsson Ohlanders. Tavlorna är moderna, eleganta och prisvärda. Det här med att också få ha en unik och inte massproducerad tavla det är en idé som tilltalar mig.