Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm

Hej på er alla mina läsare! Ibland behöver fötterna få hjälp, inte minst kan jag skriva under på detta efter att ha jobbat på Ica Maxi hela sommaren i varma och tunga skor som inte gjorde gott för fötterna. Det har varit långa arbetspass, varmt och hårt, men jag gillar att jobba med folk och jag har tyckt det har varit kul att gå till jobbet varje dag, fast så var det ju det här med att fötterna tog stryk. Det finns ett fotvårdsinstitut som erbjuder medicinsk fotvård i Tumba, ett företag som heter Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm. 

Jag har gått dit och fått hjälp både med att slipa bort förhårdnader och jag har fått fötterna insmorda med en mjukgörande salva och det blev samtidigt som en massage som kändes väldigt gott och så fick jag rådet att köpa mig ett par riktiga skor. Jag har gått till Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm några gånger för fötterna behövde det här, verkligen. Nu är fötterna bättre och jag har ett par underbart bekväma skor när jag jobbar. Den mesta fotvården kan jag nu göra hemma på kvällarna innan jag lägger mig, men jag ska tillbaks till Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm om någon vecka, mest för en efterkontroll. Det här med möjligheten till att få fotvård eller medicinsk fotvård i Tumba är något fler borde få upp ögonen för. Det är lätt att slarva med att ta hand om sina fötter, vilket är tråkigt eftersom de flesta problemen hade kunnat undvikas med lite förebyggande åtgärder. När problemen väl har kommit får man vara glad för att det finns hjälp att få i form av fotvård eller medicinsk fotvård här i Tumba på Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm. Mår fötterna bra mår resten av kroppen bra också.